vineri, 3 februarie 2012

Caldura de acasă

     O colegă de-a mea o să plece din ţară. Pentru ca îmi e dragă vreau să îi fac un cadou mai deosebit. Aseară m-am pus pe treabă. Mă gandeam ce i-ar veni bine. Ea poartă în general cercei de dimensiune medie, orice fel de culoare. În aceste condiţii ce pot să fac nou? Zilele trecute am văzut-o cu o pereche nouă de pantaloni de culoarea "tangerine". Culoarea tangerine e o nuanţă de orange şi e considerată culoarea anului 2012, aşa că fetelor să vă aşteptaţi la mult portocaliu anul acesta. M-am gândit ce culori aş putea folosi pentru a complementa şi scoate în evidenţă acea culoare. Am folosit un oranj, maro-cupru, auriu şi verde crud. Rezultatul:
















Acest set a fost făcut cu multă căldură sufletească pentru a îi aminti mereu de căldura de acasă. O să înscriu acest set în provocarea Scrapper nr. 22.

6 comentarii:

  1. Ce cadou frumos!!! Cu siguranta ii va aminti mereu de acasa si de tine!!

    bafta la provocare
    rux

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Rux, eşti mereu prima care imi citeşte postările :P, mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un set splendid iar culorile se potrivesc de minune intre ele. Cred ca prietena ta o sa fie tare mandra atunci cand o sa poarte aceste bijuterii. Mult succes la provocare! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. interesanta combinatie de culori si frumos rezultat final!

    RăspundețiȘtergere
  5. E superb designul setului iar culorile sunt minunat asociate. Ii va purta cu mare placere sii ii vor aminti de dragostea ce i-o porti prietenei tale. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari! Recunosc ca i-am vazut in realitate si arata superb...
    Ai la mine pe blog un mic premiu simbolic!

    RăspundețiȘtergere